James Franco woest om vervolg van Spring Breakers

James Franco is boos. Heel boos.

Meest gelezen

Vierden we gisteren nog een klein feestje omdat er een documentaire over James in de maak is, nu wordt ons zijn acte de présence in de sequal van Spring Breakers (die komt er dus!) door de neus geboord.

PREQUEL VS SEQUEL
Wat blijkt? De makers achter de tweede Spring Breakers-film hebben helemaal geen toestemming van het brein achter de originele prent, regisseur Harmony Korine. Schijnbaar dachten James en Korine zelf ook aan een deel twee, maar gingen die gesprekken over een prequel. Die zou dan gaan over het onstaan van zijn legendarische karakter Alien. Aan MTV vertelde James daarover eind 2013:

Advertisement - Continue Reading Below

‘Harmony en ik gaan zeker nog iets anders samen doen. Ik denk niet dat hij voor een Spring Breakers 2 wil gaan, daar heeft-ie het niet over. Maar toen we de film aan het maken waren hadden we het wel al over een prequel. Mijn karakter en het karakter van Gucci Mane zijn in de film voormalige vrienden dus we zagen wel de mogelijkheid om een prent te maken over hun geschiedenis samen.’

‘IT WILL BE A TERRIBLE FILM!’
Een sequel zien zowel Harmony als James helemaal niet zitten, en daarom uit de acteur nu zijn ongenoegen op Twitter:

 

Zo, da’s duidelijk. De makers van Spring Breakers: The Second Coming – die zelf trouwens ook niet de minsten zijn – hebben (nog) niet gereageerd op de tirade van James Franco.