Dit is de ALLERLAATSTE update over Het Liftincident

Beloofd.

Geheel tegen alle verwachtingen in hebben Beyoncé, Jay Z en Solange er namelijk tóch een gezamenlijke verklaring uitgestuurd over de lift-affaire waar we het (tegen beter weten in) al de hele week over hebben. Nou, hier komt-ie dan:

Als gevolg van de publieke release van de liftbewakingsbeelden van maandag 5 mei, is er veel gespeculeerd over wat de aanleiding was voor het ongelukkige incident. Maar het belangrijkste is dat onze familie het heeft verwerkt. Jay en Solange nemen beide verantwoordelijkheid voor wat er gebeurd is. Allebei erkennen ze hun rol in deze privé-aangelegenheid die publiekelijk is uitgespeeld. Ze hebben hun excuses aan elkaar aangeboden en onze familie is dan ook als een eenheid verder gegaan.

Advertisement - Continue Reading Below

De berichten dat Solange dronken zou zijn geweest of grillig gedrag heeft vertoond gedurende die avond zijn niet waar. Alle families hebben problemen en wij zijn niet anders. We houden van elkaar en boven alles zijn we familie. We hebben dit achter ons gelaten en hopen dat iedereen hetzelfde zal doen.

En daar heb je het. Gaan wij ons intussen weer bezig houden met de belangrijke zaken des levens, zoals Blake Lively’s waan-zin-nige Chanel-jurk.