Is Ryan Gosling tóch weer single?

Oké, nu zijn we echt in de war.

Eva Mendes verwees in maart, tijdens een interview met E! News, de geruchten dat zij en Ryan uit elkaar waren naar het rijk der fabelen. Maar! Waarom is de actrice dan nu De Grote Afwezige tijdens het Cannes Film Festival?

WAAR IS EVA?
Niet alleen ging daar een paar dagen geleden het regisseursdebuut van The Goz, Lost River, in première, Eva heeft ook nog eens een rol in die film. Vreemd, heel vreemd. Hebben ze er na drie jaar dan toch een punt achter gezet?

Advertisement - Continue Reading Below

Zoals we eerder al zeiden, best een leuk stel hoor, maar Ryan hoort natuurlijk voor eeuwig (oké, bijna dan) single te zijn. Het heeft immers ook lang gewerkt voor George Clooney.

Bovendien kan Ryan wel weer een verzetje gebruiken, want zijn debuut werd in Cannes aardig met de grond gelijk gemaakt. Eén criticus omschreef de film zelfs als een ‘crapocalypse’. Oef.

Kortom: Ryan single én op het witte doek doet het gewoon veel beter. Dit uitstapje was leuk, maar ga als-je-blieft weer terug naar je Notebook- en Drive-dagen Goz. Dan wint iedereen.

PS – Over The Notebook gesproken; vanavond is de zwijmelprent om 20.30 uur op NET5 te zien. We hadden het zelf niet beter kunnen plannen.

Om het te vieren: de heetste foto's van Ryan Gosling op een rij >