Is Marloes Horst zwanger van Alex Pettyfer?

Dit.meen.je.niet.

Iets meer dan een maand geleden maakten Marloes Horst en Alex Pettyfer bekend een koppel te zijn en het internet ontplofte (ontplofte!). Geen wonder dus dat we al snel weer een nieuwe sappige roddel omtrent de Nederlandse beauty en hete Hollywood-acteur konden verwachten. En zie daar, deze ochtend is het zover.

ZWANGER?
Marloes Horst zou zwanger zijn. Van Alex. Er zou geen twijfel over mogelijk zijn, want deze foto’s zijn opgedoken. En tja, een buikje en modellen, dat kan maar één ding betekenen: een bun in the oven (zucht...). Dat op deze kiekjes ook Alex wel zwanger lijkt – lees: ze zijn gewoon niet erg flatteus geschoten – wordt voor het gemak even vergeten. 

Advertisement - Continue Reading Below

Nog een bewijs volgens ooggetuigen: Marloes hield toen de foto’s maandag werden geschoten op straat de hele tijd haar spijkerjasje dicht. Op een ‘onbewaakt’ moment vergat ze dit echter en toen werd Het Buikje vastgelegd. Ehm, juist ja.

En hoewel dit natuurlijk een verdomd knap kind zou worden, denken we toch echt dat we de 25-jarige Marloes nog geen rompertjes hoeven toe te sturen.

Christina Ricci daarentegen verwacht wél haar eerste spruit >