Prinses Charlène van Monaco is zwanger

Troonopvolger op komst!

Prinses Charlène van Monaco en haar man Prins Albert II verwachten hun eerste kindje samen. In een officiële verklaring laat een woordvoerder weten:

'Prince Albert and Princess Charlene have the immense joy to announce they are expecting a happy event. The birth is due at the end of the year.'

TROONOPVOLGER
De Grimaldi-familie slaakte geheid een zucht van oplichting toen het nieuws bekend werd, want de 36-jarige Albert zorgt nu eindelijk voor troonopvolging. De notoire rokkenjager heeft al twee kinderen uit eerdere relaties, zoon Alexandre en dochter Jazmin, maar als buitenechtelijke kinderen hebben zij geen recht op de troon.

Advertisement - Continue Reading Below

De voormalige Olympische zwemster is uiteraard dolgelukkig met haar zwangerschap en kan niet wachten tot de kleine er is. Onlangs liet ze in een interview nog weten dat ze een gezin wilde starten en dat het waarschijnlijk niet lang zou duren voor ze met z’n drieën zouden zijn.

ZWANGERSCHAPSLOOKS
De 56-jarige Prins Albert II en Charlène trouwden drie jaar geleden nadat in 2000 de vonk oversloeg tijdens een zwemkampioenschap in Monaco waaraan ze meedeed. 

Meest gelezen

Boze tongen beweren dat het om een verstandshuwelijk zou gaan, maar de 36-jarige Charlène benadrukte onlangs nog dat haar man ‘haar grootste steun is’. Ah gos.

Wij kijken in ieder geval al uit naar Charlènes ongetwijfeld enorm chique zwangerschapsgarderobe. Karl Lagerfeld en Armani zijn natuurlijk niet voor niets je beste modevrienden.

Over de royals van Monaco gesproken, vanaf deze maand schittert Nicole Kidman als Grace Kelly op het grote doek >