Een carrièreswitch voor Suki Waterhouse?

Suki Waterhouse sluit zich aan bij het welbekende rijtje ‘model turned actress’; de Britse beauty heeft een rol gescoord in de opvolger van de bioscoophit Divergent.

Divergent draait momenteel nog in de Nederlandse bioscopen, maar plannen voor opvolger Insurgent worden al in rap tempo gesmeed. Nieuw toegevoegd aan de cast is niemand minder dan Bradley Coopers vriendinnetje: Suki Waterhouse.

Het Burberry-model zal de rol van Marlene gaan vertolken, een lid van de Dauntless-groepering. Het tweede deel van de sci-fi reeks, waar wederom Kate Winslet, Shailene Woodley en Theo James aan mee zullen doen, wordt in maart 2015 op het witte doek verwacht.

Advertisement - Continue Reading Below

Deze vijf rolprenten zijn must-see kijkvoer deze maand >

SUKI’S FILM-CV
Het is niet de eerste acteerklus voor het model, zo was Suki in 2010 te zien op televisie in de serie Material Girl, speelde ze in 2012 in de korte film Rachael en Pusher, en dit jaar is de 22-jarige blondine te zien in de romantische komedie Love, Rosie (met Lily Collins en Sam Claflin). Bekijk hieronder Suki in actie in de trailer van de boekverfilming van de Ierse schrijfster Cecelia Ahern…

Meest gelezen