Elizabeth Olsen en Dakota Fanning gaan skinny dippen in nieuwe filmtrailer

Laten we het een gezellige middagbreak noemen.

De Meryl Streeps van dit decennium, Elizabeth Olsen en Dakota Fanning, schitteren samen in de film Very Good Girls. Hoewel de prent al in 2012 werd opgenomen en vorig jaar al in première ging – hállo, we worden ongeduldig ja – komt-ie eind deze maand dan ein-de-lijk uit in Amerika. Extra leuk: de eerste trailer van de film is hier.

SUCCESFORMULE
En hoewel er nog geen releasedatum voor Nederland bekend is gemaakt, laat dit voorproefje alvast zien waarom we deze film MOETEN zien. Het plot: twee vriendinnen vallen voor dezelfde jongen. Klinkt cliché, is het dit keer niet.

Advertisement - Continue Reading Below

Very Good Girls belooft een prachtige coming-of-age film te zijn, met Oscar-waardig acteerwerk. Grote namen als Demi Moore en Peter Sarsgaard komen dan ook voorbij. En uiteraard is het ook niet vervelend om te zien wat voor knallende chemie Elizabeth Olsen en (nu haar verloofde) Boyd Holbrook hebben.  

En wist je dat Naomi Foner – de moeder van Jake en Maggie Gyllenhaal – de regisseuse is? Kortom: hou Very Good Girls in de smiezen. En dan nu tijd voor wat skinny dipping...

Meest gelezen

 

Dé bioscoopfilms die je deze maand niet mag missen >