Cressida Bonas: van Harry naar Hollywood

Prins Harry heeft het nakijken.

Volgens ingewijden is het niet Harry, maar Cressida die aan haar koninklijke sprookje een einde heeft gemaakt. De Britse zou namelijk een acteercarrière ambiëren, en tja, dat gaat niet samen met een leventje als royal.

AMSTERDAM IN DE SPOTLIGHTS
Dat er in dit verhaal echt een kern van waarheid zit blijkt nu, want Cressida Bonas heeft een rol gescoord in de Hollywood-film Tulip Fever. Juist, die prent waar ook Cara Delevingne en Daisy Lowe in gaan spelen.

Advertisement - Continue Reading Below

Extra leuk: de film van Hollywood-producent Harvey Weinstein gaat over Amsterdam en onze befaamde tulpen! Regisseur Justin Chadwick zit achter de prent waarin we ver terug de tijd in gaan naar een zeventiende eeuws Amsterdam.

Het verhaal? Een artiest valt voor een getrouwde jonge vrouw wanneer hij haar portret moet schilderen. De vonk slaat flink over en samen besluiten ze te investeren in de tulpenmarkt, zodat ze Amsterdam kunnen verlaten en samen een leven kunnen starten.

Meest gelezen

IN GOED GEZELSCHAP
Grote acteerhelden als Christoph Waltz, Judi Dench, Zach Galifianakis en nieuwe talenten als Dane DeHaan en Alicia Vikander hebben ook een rol in de film.

Aan de Evening Standard verklapt een insider alvast iets over de rollen van Cressida, Cara en Daisy:

It’s so clever. They’ve cast actual models like Cara and Daisy to play the artists’ models and for the part of the society lady they’ve cast Prince Harry’s ex.

Volgend jaar draait de film in de bioscoop. Wat je deze maand moét zien op het grote scherm? Nou, deze prenten >