Jake en Rachel?

.

Meest gelezen

Rachel McAdams en Jake Gyllenhaal. Man. Hoe leuk zouden zij samen zijn!? Misschien zelfs wel zo leuk dat de wereld eindelijk kan vergeten dat Rachel ooit, in een ondertussen aardig ver verleden, met Ryan Gosling was. (Serieus, hoeveel relaties hebben de twee sindsdien al niet met andere mensen gehad?! Let it rest people!)

Ik vrees alleen dat de Jake/Rachel-geruchten niet waar zijn. Nog niet in ieder geval.

Advertisement - Continue Reading Below

En dat denk ik niet alleen omdat US Weekly het zegt, maar vooral vanwege de keiharde bewijzen. Om te beginnen bij Jake’s outfitkeuze tijdens hun zogenaamde eetdate in Pittsburgh begin deze maand. Een joggingbroek trek je pas aan als je al een tijdje samen bent, niet wanneer je iemand probeert te ‘woo-en’.

Oké, misschien is dat niet direct keihard bewijs. Maar het feit dat ze samen in een restaurant gezien en gefotografeerd zijn is dat wel. Want als er twee mensen in Hollywood hun privéleven graag privé houden, zijn het Jake en Rachel. Ik kan me niet voorstellen dat ze, als ze echt pril aan het daten zijn, dat meteen zo publiekelijk zouden doen. Een werkafspraak daarentegen om te praten over de film waar je samen aan werkt, die hoef je niet privé te houden, daar mag iedereen getuigen van zijn.

Meest gelezen

DE TWEEDE DATE
Dan bewijsstuk nummer twee. De zogenaamde ‘tweede date’, een bokswedstrijd in New York afgelopen weekend. Voor de tweede keer in een paar weken tijd werden Jake en Rachel samen gefotografeerd. Enige jammere is dat de twee dit keer niet alleen waren. Er waren meer collega’s van hun film Southpaw aanwezig.  En omdat de film zich afspeelt in de bokswereld, lijkt het er eerder op dat Jake en Rachels zogenaamde ‘tweede date’ een researchtripje was met de filmcrew.

Tot slot: beide acteurs hadden heel recent nog andere relaties. Rachel is begin mei zoenend gefotografeerd met haar Canadese vriend Patrick Sambrook, een muziekmanager met wie ze al bijna een jaar samen is (zoals ik al zei, Rachel houdt haar privéleven privé). En Jake werd rond diezelfde tijd gespot met vriendin Alyssa Miller, het model met wie hij na een korte break-up sinds februari weer samen lijkt te zijn.

NIET IN DE HAAK
Nu kan er in Hollywood veel gebeuren in een maand tijd. Ik geloof dat Tom Cruise enkele weken nadat hij Katie Holmes had ontmoet al op de bank bij Oprah stond. En Jennifer Lopez, die vorige week nog officieel nog niet single was, wordt nu alweer gelinkt aan een nieuwe man. Maar meestal als romances in Hollywood zo snel gaan, is er iets niet in de haak. Kijk naar Tom en Katie. En zelfs de huidige geruchten over J-Lo’s nieuwe vlam, zijn hoogstwaarschijnlijk door haar eigen team de media in geslingerd. (Is er een betere manier om ons te doen vergeten dat ze met een man was die haar waarschijnlijk heeft bedrogen met een transseksueel?)

Alleen al daarom hoop ik Rachel en Jake op dit moment inderdaad gewoon nog collega’s zijn. Met de nadruk op nog. Want Rachel is eerder gevallen voor een van haar co-sterren. Wat mij betreft mag die vonk overspringen.

Zij DIT de nieuwe George Clooney en Julia Roberts? >