Uma Thurman & Quentin Tarantino: Hollywoods nieuwste koppel

Is de timing dan eindelijk goed voor deze twee?

Meest gelezen

Twee Hollywood-grootheden waarvan je altijd al hoopte dat ze bij elkaar zouden komen, dreigen nu tóch echt een stel te zijn. We proberen onze kalmte te bewaren, maar hoé goed zijn deze twee samen.

MOOIE MATCH
Er schijnt tussen Quentin Tarantino en zijn muze Uma Thurman een hot and heavy romance te bloeien, die haast zo mooi is als de overwinning van Nederland op Spanje.  

Twintig jaar geleden werkten de twee voor het eerst samen aan de legendarische film Pulp Fiction, en sindsdien kan de regisseur het niet laten om Uma in een groot deel van zijn films te stoppen (Kill Bill!). Dit keer begon Quentin weer aan het schrijven van een rol voor de 44-jarige actrice, en volgens bronnen is de vonk tijdens een stel brainstormsessies definitief overgeslagen. Een bron vertelt aan Us Weekly:

Advertisement - Continue Reading Below

‘Ze hebben in het verleden iets gehad en zijn sinds kort weer samen. Hij houdt al jaren van haar. Er is altijd een aantrekkingskracht tussen hen geweest.’

GOEDE TIMING
Insiders wijten het dan ook aan ‘slechte timing’ dat deze twee niet eerder een koppel werden. Zo was Uma eerder getrouwd met Ethan Hawke en zette de 51-jarige Quentin de bloemetjes buiten met oa Sofia Coppola en Julie Dreyfus.

Meest gelezen

Dit keer zijn ze echter allebei tegelijkertijd single, nadat Uma in april haar knipperlichtrelatie met zakenman Arpad Busson beëindigde en tijdens het afgelopen Cannes Film Festival hadden ze het dan ook wel héél gezellig samen.

Nu lijken de twee dan echt te daten, want gisteravond werden ze samen tijdens een romantisch diner in Los Angeles gespot. Och. Dit hadden we net even nodig na dat scheidingsbericht van Melanie Griffith en Antonio Banderas (is dan echt niéts heilig in Hollywood?).