Lana Del Rey weer vrijgezel

Het is over en uit tussen Lana Del Rey en Barrie-James O'Neill.

Meest gelezen

De (roddel-)persen draaiden begin dit jaar nog overuren over de vermeende verloving tussen de zangeres en de langharige rocker, maar nu is het dan echt over tussen de twee.

Lana bevestigde het nieuws aan de Zwitserse krant 20 Minutes, waarin ze in een interview zei: ‘We zijn momenteel niet samen. Hij is fantastisch, maar er zijn bepaalde dingen waar hij aan moet werken. Ik zal niet in details treden. Het was moeilijk voor onze relatie, maar ik voelde me niet langer meer vrij. We zullen zien hoe het verder gaat.’

Advertisement - Continue Reading Below

ECHTE LIEFDE?
De twee waren een koppel sinds 2011 en O’Neill – lid van de Schotse band Kassidy – scheen Del Rey op haar 27e verjaardag (21 juni 2013) ten huwelijk hebben gevraagd. De geruchtenmolen over de verloving startte nadat de zangeres met een knoeperd van een diamanten was gespot tijdens een huizenjacht in Los Angeles.

De twee speelden in 2013 ook elkaars love intrest in de videoclip van Summer Wine (check de video hieronder), en Lana bekende twee jaar geleden dat haar liefde voor de Schotse zanger haar inspireerde tot het nummer Off To The Racesafkomstig van haar debuutalbum Born To Die.

Meest gelezen

De West Coast-zangeres is momenteel in Parijs met haar familie, waar ze even tot rust komt na de split. Of haar liefdesverdriet een bron aan inspiratie zal zijn voor nieuwe muziek, moet nog maar blijken. Lana’s kersverse album Ultraviolence ligt pas sinds deze maand in de winkelschappen.