Waarom Shia LaBeouf een nachtje in de cel doorbracht

Oh Shia, wat heb je nu weer gedaan?

Dat Shia LaBeouf zo nu en dan rare fratsen uithaalt wisten we al; met een papieren zak over je hoofd op de rode loper verschijnen is gewoon best wel raar. Gisteravond bereikte de 28-jarige acteur een dieptepunt toen hij geboeid én met een masker(!) afgevoerd werd door de New Yorkse politie.

SHIA DE BOEF
Shia was gisteravond aanwezig bij een voorstelling van Broadway-musical Cabaret in Studio 54. Blijkbaar interesseerde de show hem niet zo, aangezien hij de hele eerste act andere bezoekers lastig viel en de voorstelling verstoorde. Verschillende bronnen melden aan The New York Post dat de Nymphomaniac-ster andere bezoekers op hun billen en achterhoofd sloeg en binnen rookte. De politie werd gebeld om Shia in de pauze naar buiten te begeleiden, maar daar kreeg het verhaal nog een staartje...

Advertisement - Continue Reading Below

I'LL FUCK YOU UP
Eenmaal buiten probeerde de acteur zich snel uit de voeten te maken maar viel plat op zijn gezicht. Toen hij geboeid werd, sloegen de stoppen door. 'Fuck you, I'll fuck you up,' schreeuwde hij tegen de agenten en begon naar hen te spugen. Daarop besloot de politie hem een masker op te doen en hem af te voeren. Op het bureau ging zijn tirade nog even door toen hij een agent bedreigde, 'I have millions and millions of dollars and attorneys and I'm going to ruin your career.' De politie wist te melden dat hij beschuldigd wordt van huisvredebreuk, intimidatie en ordeverstoring.

Met wie hebben Seth Rogen en James Franco het aan de stok? >