Gaat het weer de goede kant op met Shia LaBeouf?

Laten we het hopen.

Het was een Broadway-voorstelling die velen niet snel zullen vergeten. En dan om de verkeerde redenen.

HET VERKEERDE PAD
Toen Shia LaBeouf vorig week flink stennis schopte in New York tijdens de Cabaret-musical, wisten we dat het goed fout zat. Het ultieme dieptepunt? De acteur werd aan het einde van de avond, mét anti-spuugmasker, afgevoerd door de politie. Ai. 

Hoe heeft het zo ver kunnen komen, dat vraagt iedereen zich nu af. Helaas is ook Shia het zoveelste kindsterretje dat kampt met een verslaving, alcohol in dit geval.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar waar we bij een, laten we zeggen Amanda Bynes, er niet te veel woorden aan vuil willen maken, raakt dit ons toch meer.

Want, zoals onze collega’s bij de Amerikaanse ELLE al schreven, Shia heeft écht talent, was/is veelbelovend en kwam voorheen vrij slim en wereldwijs over in interviews. Oké, en dat-ie easy on the eyes is mogen we natuurlijk ook niet vergeten:

 

AFKICKEN
Enfin. Het laatste nieuws is nu dat Shia zich heeft gemeld bij een afkickkliniek in Los Angeles, om voor eens en voor altijd van zijn alcoholprobleem af te komen. Wij hopen vurig dat dit gaat lukken en dat we de 28-jarige acteur binnenkort weer in een glansrol als The Company You Keep en Charlie Countryman kunnen zien.

Wel op de planning: de oorlogsfilm Fury, waarin Shia met oa Brad Pitt speelt. In november komt-ie uit, dus laten we hopen dat de acteur dan weer nuchter op de rode loper verschijnt.

Welke films je deze maand niet mag missen? Dat lees je hier >