People noemt prins George een hete vrijgezel

Eh, wat? Gekker dan dit gaat het niet worden...

Pas elf maanden oud en nu al één van de meest begeerde vrijgezellen ter wereld, het zal je maar gebeuren. People Magazine besloot baby George op te nemen in hun 101 Hottest Bachelors List. Ja, je leest het goed, de HEETSTE vrijgezellen. Niet de schattigste, de leukste of de liefste, maar de heetste. 

#WRONG
Eerlijk is eerlijk, ook wij smelten bij elke foto van His Adorableness. En dat er over een aantal jaar miljoenen meisjes aan zijn voeten liggen, snappen we ook wel. Wat we alleen niét begrijpen is People's keuze om prins George op te nemen in een lijst vol sekssymbolen. Ook entertainmentsite Heat World reageert geschokt op de keuze en via Twitter laten lezers massaal weten de keuze totaal ongepast te vinden. 

Advertisement - Continue Reading Below

Om je een beeld te geven, George wordt vergezeld door oa Ryan Gosling, Robert Pattinson, Jared Leto en Joe Manganiello. Je bladert dus van de ene naar de andere sixpack, kaaklijn en ga zo maar door. En dan kom je bij de chubby cheeks van George, die een dikke 19 jaar jonger is dan de volgende jongeling op de lijst: Divergents Ansel Elgort.

People heeft nog niet gereageerd op de kritiek, maar dit verhaal krijgt vast een staartje.

Benieuwd hoe George er over 19 jaar uitziet? Wij ook. We hadden deze (waanzinnig geslaagde) make-over van die kneuzige Harry Potter-acteur bijvoorbeeld niet zien aankomen. Wow! >