7 maanden?

.

Meest gelezen

Vlak voordat het nieuws over Eva Mendes’ zwangerschap woensdag de gossipsites wereldwijd overnam, leverde de zoekterm ‘Ryan Gosling’ op Google de volgende headline op: Ryan Gosling and Eva Mendes break-up: dating Rachel McAdams Rumors Surface After ‘Notebook’ Reveal?

Om maar even aan te geven hoe vreselijk willekeurig de meeste verhalen over celebrities zijn. Aan het begin van de dag waren Ryan en Eva dus uit elkaar, gebroken omdat Ryan te jaloers was op het nieuwtje dat Rachel het tegenwoordig met Jake Gyllenhaal aanlegt (wat niet waar is). En aan het einde van de dag kregen Ryan en Eva een kind – samen, zonder Rachel.

Advertisement - Continue Reading Below

What a differences a day makes...

Het verrassende en voor velen schokkende nieuws over de zwangerschap werd de wereld in geslingerd door de Amerikaanse versie van OK! Magazine die het woensdag schreeuwend op de cover van het nieuwste nummer zette. Nu is OK! Magazine niet de meest betrouwbare bron. Google voor de grap eens op ‘ok magazine USA Jennifer Aniston pregnant’.  Ik tel minstens zes verschillende covers. Jullie?

Meest gelezen

Vandaar dat ik het nieuws over Ryan en Eva in eerste instantie met een korrel zout nam. OK! Magazine roept wel vaker iets. Pas toen later op de dag zowel US Weekly én People het bevestigde, en Ellen  DeGeneres gisteren een felicitatietweet de deur uit deed, geloofde ik dat het echt waar is.

HOE LANG?
Eigenlijk is de enige vraag die nog rest, hoe lang? En ja, ik weet dat OK! roept dat ze al 7 maanden zwanger is, maar dat wordt verder niet door een meer betrouwbaar tijdschrift bevestigd. Daarbij roept OK! ook op de cover dat de twee eigenlijk uit elkaar waren toen ze ontdekte dat ze zwanger was en iets over een ‘schokkende beslissing’ die Ryan moest maken en ‘baby drama’. Het blijft een van de meest trashy roddelbladen van Amerika...

Dat OK! het blijkbaar bij het juiste eind had over de zwangerschap, betekent niet dat ze de rest niet hebben verzonnen. Want als dit nieuws ons één ding leert, dan is het dat we helemaal NIETS van Ryan en Eva weten.

Ga maar na. Toen Eva onlangs niet samen met Ryan in Cannes was, wist iedereen zeker dat de twee uit elkaar waren. Nu weet iedereen opeens te vertellen dat zij toen al zwanger was en haar buikje verborgen wilde houden en daarom niet mee naar Frankrijk is gegaan. Er is blijkbaar altijd wel een verhaal te verzinnen.

ONDER DE RADAR
Het enige dat we eigenlijk zeker weten, is dat Eva sinds maart niet meer is gefotografeerd. Sinds maart! En dat terwijl Eva Mendes toch een van de meest gehate vrouwen ter wereld is, enkel omdat ze met Ryan Gosling/niet Rachel McAdams is. Gehate vrouwen verkopen ook paparazzifoto’s en toch lukt het haar blijkbaar prima om maandenlang niet te worden gefotografeerd. Maanden. Onder de radar blijven is dus écht mogelijk.

Wat moeten we er daarom van maken dat ze gisteren, uren nadat het nieuws bekend werd, opeens wel werd gefotografeerd? Betekent dat dat het nieuwtje op slinkse wijze toch de wereld in is geholpen door het paar zelf, hoort het bij een strategie? Toegegeven, ze deed er alles aan om haar buik te verbergen dus een echte money shot is het niet geworden. Er is amper een buik zichtbaar, laat staan een van 7 maanden.

Misschien lukte het Eva nadat het nieuws was gelekt, gewoon heel simpel niet meer om undercover te blijven. Ik neem aan dat de eerste echte foto van haar babybuikje heel veel gaat opleveren dus de paparazzi-jacht zal ondertussen wel zijn geopend.

Mocht het overigens zo zijn dat Eva inderdaad al een maand of 7 zwanger is, dan kunnen we ook concluderen dat Ryan en Eva niet van die sterren zijn die hun (ongeboren) kinderen gebruiken voor promotiedoeleinden. Anders was de bump wel ingezet om de flop die zijn regiedebuut was, te redden.