Naomi Campbell poseert als de wereldbeker

Naomi Campbell is het cadeautje voor de kersverse wereldkampioenen.

Meest gelezen

Gisteren was het zo ver, de finale van het Wereldkampioenschap Voetbal 2014. Gisele Bündchen kwam de felbegeerde gouden bokaal brengen en de Duitse Mannschaft mocht hem uiteindelijk mee naar huis nemen. En zij hoeven zich in het vliegtuig in ieder geval niet te vervelen, want de Duitse mannen krijgen nóg een fijn cadeautje.

GOLDEN GIRL
Het zegevierende team gaat niet alleen naar huis met een gouden trofee en een dikke gouden plak, maar ook met in 24-karaats goud gedoopte Beats by Dre-koptelefoons. Voor de campagne van de superdeluxe headphones werd niemand minder dan Naomi Campbell opgetrommeld om voor de lens van Rankin te poseren als… de wereldbeker. Wél in een supermodelwaardig tenue natuurlijk, bestaande uit een paar torenhoge gouden Christian Louboutins en dito jurk van Tom Ford.  

Advertisement - Continue Reading Below

WE ARE THE CHAMPIONS
In een backstagefilmpje van de shoot zien we Naomi aan het werk en verklapt ze dat ze niet zonder muziek kan als ze aan het werk is. Wat er zoal op haar playlist staat? Is This Love van Bob Marley, Lose Yourself van Eminem, Bad van U2 en natuurlijk het toepasselijke We Are The Champions van Queen. Check de video, waarin Naomi zelfs wat voetbalskills laat zien, hieronder!

Ook Rihanna viert de WK-overwinning >

Meest gelezen