Videobewijs: misgunden de Kardashians Kim haar Vogue-cover?

Ochtendkijkvoer: DIT was de reactie van de Kardashians op Kims eerste, langverwachte Vogue-cover.

Het had het moment van haar leven moeten zijn: de officiële bekendmaking van Kim Kardashians allereerste Vogue-cover, waar ze al haar hele leven op hoopte. Maar toen ze daadwerkelijk haar zussen bij elkaar had getrommeld en het grote nieuws mocht verklappen, kreeg ze alles behalve de reactie die ze verwachtte. En, zoals dat gaat als je hele leven gefilmd wordt: dat moment staat op tape. Ha!

Tijdens de aflevering van Keeping Up With The Kardashians van afgelopen zondag was te zien hoe Kim de familie bij elkaar roept om het Grote Nieuws te vertellen. Eerst ‘grapt’ ze nog dat ze een nieuwe zwangerschap wil aankondigen, iets wat haar publiek meteen wegwuift als onmogelijk (oké, North was op dat moment nog geen 1, maar in Kimye-land is alles mogelijk). Maar vervolgens is in volle glorie te zien hoe Kylie, Khloé, Kourtney en Kendall (die zelf hard aan de weg timmert als model) totáál niet onder de indruk zijn van Kims geratel over haar droom die uitkwam.

Advertisement - Continue Reading Below

De enige die van oor tot oor zit te glunderen is moeder Kris. Maar ja, die mocht van Anna Wintour dan ook meedoen met de shoot.

Jealous, sisters?

Bekijk het moment uit de aflevering hieronder: