Orlando Bloom en Justin Bieber ruziën om Miranda Kerr

Een ordinaire vechtpartij op Ibiza zou je van de opvliegende Bieber verwachten, maar oh Orlando, wat doe je nu?

Meest gelezen

Toen we eind 2012 lucht kregen van Miranda Kerrs fling met Justin Bieber na zijn optreden tijdens de Victoria’s Secret-show wuifden we het snel weg? Kom op, Orlando inruilen voor een jochie, dat zal wel niet.

OUD ZEER
Dat we het goed mis hadden blijkt nu maar weer, want er was wel degelijk iets gaande tussen de twee. We hadden het natuurlijk al kunnen afleiden uit het feit dat Orlando en Miranda niet lang na de roddels over haar slippertje met Bieber uit elkaar gingen, maar blijkbaar zit er anno 2014 bij Orlando Bloom nog veel oud zeer.

Advertisement - Continue Reading Below

De acteur liep gisternacht Justin tegen het lijft in Ibiza en – vast na wat alcoholische versnaperingen –het ging al snel goed mis tussen de twee. TMZ weet te vertellen dat Orlando en zijn vrienden langs de tafel van Justin liepen en dat de acteur weigerde om hem een hand te geven. Justin kaatste de bal toen terug door een onbeleefde opmerking te maken over Miranda Kerr.

VECHTPARTIJ
Dat schoot Orlando uiteraard helemaal in het verkeerde keelgat en de twee stormden samen naar buiten voor een ordinaire ‘vechtpartij’ waarbij Justin Bieber de vuist van Orlando moest ontwijken. De zanger gooide daarna nog wat olie op het vuur door een bikinifoto van Miranda Kerr op zijn Instagram-account te plaatsen, die hij vervolgens weer snel verwijderde:

Meest gelezen

Zucht… Bekijk de video van het (hopelijk eenmalige) incident hieronder:

  

Er is een UPDATE op 31 juli: MIRANDA-GATE - JUSTIN BIEBER BLIJFT ORLANDO BLOOM PESTEN >