Miranda-gate: Justin Bieber blijft Orlando Bloom pesten

Justin Bieber kinderachtig? Welnee joh!

Meest gelezen

De zanger blijft zijn affaire met Miranda Kerr er bij Orlando Bloom inwrijven via zijn instagrampagina. Dit keer niet door een sexy foto van Orli’s ex Miranda te plaatsten, maar met een ‘huilend’ kiekje van de acteur:

Advertisement - Continue Reading Below

 

LOW BLOW
Kom op, heeft Justin niets beters te doen? Naja, misschien moeten we ook maar blij zijn dat-ie niet met nieuwe muziek bezig is. Hoe Miranda-gate ontstond? Welnu, het is inmiddels geen geheim meer dat Miranda nadat Justin B optrad tijdens de Victoria’s Secret-show in 2012 een slippertje met de zanger beging:

Meest gelezen

 

Geen chique bedoeling, maar Justin liet afgelopen dinsdagnacht op Ibiza weer eens zijn vervelende aard zien toen hij Orlando Bloom tegen het lijf liep en ‘m besloot te jennen door dingen te roepen als ‘Say hi to Miranda for me!’.

Uiteindelijk had de acteur er schoon genoeg van, en besloot naar de zanger uit te halen. Justin wist zijn vuist te ontwijken, maar zette wel, heel laf, daarna via Instagram de ruzie voort door deze foto te plaatsen.

Het beste wat Orlando nu kan doen? Hier ver (vér) boven staan. En laten we hopen dat Justin Bieber héél snel weer een andere hobby vindt.

Gezelliger celebritynieuws: deze zangeres is weer zwanger >