Audrey Hepburns kleindochter maakt modellendebuut

Audrey Hepburn was een muze voor velen. Inclusief haar eigen kleindochter, Emma Ferrer, die als een Audrey 2.0 schittert in het September Issue van de Amerikaanse Harper’s Bazaar.

Meest gelezen

De kleindochter van Audrey Hepburn werd door niemand minder dan de 23-jarige kleinzoon van Richard Avedon, die ooit enkele van Hepburns meest iconische foto’s schoot voor het modeblad, gefotografeerd. Een nieuwe generatie is klaar om de wereld te veroveren...

De 20-jarige Emma is het oudste kleinkind van de actrice en maakt met de Bazaar-shoot, waarbij ze verschillende poses van Audrey nabootst, haar debuut in modellenland. Met haar bruine lokken, donkere ogen en gracieuze lichaam kan de gelijkenis van Emma met haar oma niet worden gemist. Zelf heeft Emma haar oma nooit mogen kennen. Audrey stierf een jaar voordat ze werd geboren.

Advertisement - Continue Reading Below

IT'S ALL IN THE GENES
‘I remember seeing a photo of her jumping on a trampoline—I believe this was before I understood that she was famous,’ vertelt Emma daarover in het interview met Harper's Bazaar. ‘But I remember thinking that she looked like a friend I wish I could have had. Somehow, seeing her in her youth and brilliance reminded me that I do, in fact, carry her spirit along with me.'

Meest gelezen

Een modellen- of acteercarrière is overigens niet wat Emma voor ogen heeft. Haar interesses gaan meer uit naar tekenen en schilderen. En ook Hollywood trekt haar niet. In haar tienerjaren verhuisde ze al van L.A. naar Italië, waar ze momenteel in haar derde jaar aan de Florence Academy of Art zit.

Bekijk meer foto’s op de website van Harper’s Bazaar.

Film-icoon Lauren Bacall (89) is overleden >

Foto’s: Michael Avedon voor Harper's Bazaar