Ashton Kutcher stopt met acteren?!

We excuseren ons bij voorbaat al voor dit dramatische vrijdag-namiddag nieuws.

Want het is echt, Ashton Kutcher stopt voor onbepaalde tijd met acteren. Althans, volgens een ingewijde die aan Radar Online uit de school klapt. Vrees niet, dit betekent niet dat-ie helemaal niet meer terugkeert op 't scherm, maar voorlopig wil hij zich gaan focussen op zijn gezin en de techindustrie.
 
'Ashton neemt een pauze van het acteren. Hij is erg blij dat Two and a Half Men op zijn einde loopt en dat hij wat betreft acteren geen klussen in het verschiet heeft liggen. Hij gaat zich richten op zijn ware passie en dat is mobiele technologie. Hij is eigenlijk een ontzettende nerd.' Zucht... Dat wordt That 70's Show op repeat dus.
 
Een andere reden dat hij wil stoppen is omdat Mila Kunis en hij samen een kindje verwachten én er een huwelijk op de planning staat. Hij wil meer tijd voor zijn gezin vrijmaken:

Advertisement - Continue Reading Below

'Hij is er 100 procent van overtuigd dat hij de showbusiness in is gerold, omdat het voorbestemd was dat hij Mila Kunis, zijn zielsverwant en de vrouw met wie hij de rest van zijn leven wil doorbrengen, zou vinden.'

Ah gut. Dan zetten we nog maar eens de liefste foto's van het knappe koppel op een rij >