8x Fifty Shades-lectuur om de vakantie mee door te komen

Omdat de verfilming van Fifty Shades of Grey nog veel te lang op zich laat wachten (Valentijnsdag 2015 draait-ie pas in de Nederlandse bioscopen), tippen we nog vast wat leesvoer in de categorie ‘spannend’ om de zomervakantie mee door te komen.

Meest gelezen

Het erotische labyrint – Alina Reyes
Een dubbelbundel verhalen van de Franse Alina Reyes, waarin aan de ene kant een – we citeren –  ‘fraaigevormde vrouw’ een dorpscircus bezoekt en daar de 'Deuren van Eros' binnengaat, en aan de andere kant, letterlijk het boek omdraaiend, een welgeschapen man hetzelfde doet. Eigenlijk zijn ze voor elkaar bestemd, maar voor ze elkaar vinden belanden ze in verschillende stomendhete situaties.

Advertisement - Continue Reading Below

Vochtige streken – Charlotte Roche
Duitslands antwoord op de tsunami aan Franse voorsmeisjes. Semi-autobiografisch.

Hard en Teder – wijlen Thomas Blondeau ism Jojanneke van den Berge
De Vlaamse schrijver Thomas Blondeau overleed vorig jaar plotseling op 35-jarige leeftijd. Een hartslagaderbreuk was de oorzaak. Blondeau laat oa het boek Hard en Teder na, een bundel parels als het gaat om kundige kluchtigheden en duistere fantasieën.

Meest gelezen

Overgave – Toni Bentley
De erotische memoires van een Amerikaanse balletdanseres die zweert bij anale seks. Figuurlijk dan.

Genade – Tina Weemoed
Een erotische roman met in de hoofdrol de 41-jarige culinair journalist Gusta. Amsterdam, echtgenoot, twee zoons, en ondanks dat een fervent vreemdganger en masturbeerder. Gebeurtenissen uit haar verleden (met een oom en een leraar) lijken hier de veroorzakers van te zijn.

In bed with… – Imogen Edwards-Jones
Nog zo’n verzameling short stories, van bekende en prijswinnende auteurs (onder pseudoniemen). Verwacht vermakelijke, erotische, maar niet voor de hand liggende verhalen die gemakkelijk weglezen. Met in de hoofdrol een seksverslaafde, een Spaande percussionist, een topless tuinman en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Bevrijd mij – Julie Kenner
Naar verluidt een best seller uit de VS, dit verhaal over Damien en Nikki, die overweldigd worden door een verblindende aantrekkingskracht. En nét ‘vunzig’ genoeg.

De intieme avonturen van een call girl in Londen – Belle de Jour
Levert wat de titel belooft: het echte dagboek van een Engelse hoer, maar ook niet heel veel meer dan dat.

24 shades of sexy lingerie, voor elk budget >

Oh vooruit, nog één keer dan: de officiele trailer van Fifty Shades of Grey: