Johnny Depp gaat samen met dochter in film spelen

Lily-Rose treedt in de voetsporen van papa Depp.

Jaden Smith, Vivienne Jolie-Pitt, Emma Roberts; aardig wat kinderen hobbelen hun beroemde ouders succesvol achterna op het grote doek. Zo ook Lily-Rose Depp.

LEADING LADY
De 15-jarige dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp heeft haar eerste rol gescoord in een Hollywoodfilm. En niet zomaar een bijrolletje, neen. De hóófdrol. Uiteraard verwachten we daarom al een glansrijk debuut van de prachtige Lily-Rose.

Advertisement - Continue Reading Below

Ze hoeft gelukkig niet alleen met trillende benen op de set te staan, paps zit ook in de film, die Yoga Hosers gaat heten. De prent is een spin-off van een vorige film van regisseur Kevin Smith, Tusks, waarin Lily-Rose en Smiths dochter Harley Quinn wel al een piepkleine cameo hadden.

YOGA HOSERS
Voor Yoga Hosers pakken de twee het dus groter aan en zien we ze als beste vrienden, beiden genaamd Colleen, in de hoofdrollen. Hun karakters in de prent zijn beide gek op yoga en samen met een legendarische krijger, genaamd Guy LaPointe (Johnny Depp),  moeten ze plots tegen een eeuwenoud kwaad dat hun schoolfeest bedreigt vechten. Tja, dat wordt (nog) geen Oscar gokken wij zo.

Naast Lily-Rose en Harley Quinn spelen ook Haley Joel Osment, Adam Brody, Austin Butler, Justin Long en Tyler Posey.  

Yoga Hosers moet volgend jaar zomer uitkomen.

Lindsay Lohan had gisteren een heuse Mean Girls-reünie >