Cara en Emma in de musical - is broadway het nieuwe Hollywood?

Cara Delevingne en Emma Stone zullen binnenkort allebei schitteren in een musical. Wij voelen een nieuwe it-job aankomen…

Model Agyness Deyn ging Cara al voor, dat is waar. Maar feit blijft dat pas wanneer iemand van Cara’s statuur iets doet, de meute écht volgt.

Dus… wie weet gaan we binnenkort allemaal in navolging van de Britse it-girl op Broadway spotten? Naar verluidt is Cara – die sinds haar bijrol naast Keira Knightley in de hitfilm Anna Karenina hard timmert aan een acteercarrière, én al heeft bewezen ook een aardig moppie te kunnen zingen – de nieuwste aanwinst van de nog te verschijnen musicalfilm (een film dus, maar de stap naar Broadway is daarna natuurlijk zo gezet) over de Beach Boys, genaamd All Summer Long.

Advertisement - Continue Reading Below

Welke rol Cara op zich zal nemen wordt nog strikt geheim, evenals wanneer de musical in première zal gaan. In Emma Stone’s geval is alles al in kannen en kruiken. De roodharige actrice maakt op 11 november dit jaar haar Broadway-debuut in de rol van Sally Bowles in de al lopende musical Cabaret. Emma zal die rol overnemen van collega Michelle Williams die op 9 november stopt.

Reuring in de filmwereld: ‘Brad Pitt houdt niet van Angelina Jolie’ >