MTV VMA’s 2014: de winnaars

Drie keer raden wie er het vaakst in de prijzen viel tijdens de MTV Video Music Awards gisteravond…

Beyoncé, natuurlijk. De ster van de avond was ze sowieso al met haar flitsende 20 minuten durende(!) optreden en Blue Ivy die vrolijk meedanste.

Maar Queen Bey viel ook vier keer in de prijzen deze avond. De felgebeerde euvre-prijs, de Video Vanguard Award, kan ze in de prijzenkast zetten, naast de award voor Best Collaboration met manlief (Drunk in Love) en twee awards voor Pretty Hurts (Best Video with a Social Message en Best Cinematography).

Advertisement - Continue Reading Below

Dé prijs van de avond, Video of the Year, was voor Wrecking Ball van Miley Cyrus. Ze liet de award in ontvangst nemen door de dakloze Jesse om aandacht te vragen voor dakloze jongeren in de VS.

Ook Ariana Grande (die met haar oma op de rode loper verscheen!) viel in de prijzen met Problem: ze kreeg de award voor Best Pop.

Andere winnaars waren Katy Perry (die samen met rapper Riff Raff een Justin en Britney denim-momentje had), Lorde die als allereerste vrouw een award won voor Best Rock Video met haar hit Royals en Eminem, met een award voor Best Editing.

Bekijk de complete lijst met winnaars hier.

Dit zijn de meest opvallende rodeloperlooks @ de MTV VMA's 2014 >