Sarah Hyland is weer single

Modern Family-ster Sarah Hyland en Matt Prokop hebben er een punt achter gezet.

We hóren de tienerharten haast breken. Het Disney-koppel der Disney-koppels (zeg maar de Hilary Duff en Aaron Carter/Vanessa Hudgens en Zac Efron van nu) is niet meer. Sarah Hyland en Matt Prokop gaan na vijf jaar uit elkaar.

AMERIKA’S FAVORIETEN
Voor wie geen idee heeft waar we het over hebben, de twee zijn GROOT in Amerika. Heel groot. Want als je bij de Disney-club hoort, heb je een fanbase waar niets tegenop kan (denk: Britney, Justin, Miley, etcetera). 

Advertisement - Continue Reading Below

Sarah en Matt zitten dus gebakken en de twee werden nog populairder toen ze rond 2008 een koppel werden (ze leerden elkaar kennen tijdens audities voor High School Musical).

De 23-jarige Sarah en 24-jarige Matt waren een (marketing) match made in heaven en in 2011 namen ze samen de Disney-film Geek Charming op (voor degenen met Netflix, hij is best het bekijken waard).

De twee woonden binnen no-time samen en Matt deed zelfs een cameo in Sarahs hitshow Modern Family.

Meest gelezen

EENZAME RODE LOPERS
Maar, helaas is de koek nu op voor de twee. Sarah Hyland stond zowel bij de MTV VMA’s en Emmy Awards in haar up op de rode loper en dat deed de wenkbrauwen van de pers fronsen. Haar woordvoerder bevestigde gisteren toen maar wat er al werd vermoed: Matt en Sarah zijn uit elkaar, maar blijven uiteraard ‘zeer goede vrienden.’

Vier weken geleden postte Sarah nog onderstaande foto op Instagram met de woorden: 'Happy birthday to my great love @mattpro13! So happy to celebrate another year of your life!!! You're my everything.'