Exclusief op ELLE: sneak peek van Robert Pattinson in Maps to the Stars

Leg alles neer, en waan jezelf even in de bioscoop met Robert Pattinson.

Meest gelezen

Net als Michiel Huisman, kan Robert Pattinson altijd. En zeker als zijn nieuwste, prijswinnende film bijna haar debuut in Nederland maakt.

ROBERT PATTINSON
Wij mogen je hier alvast warmmaken voor de  nieuwste hitprent van R-Patz, met een sneak peek uit Maps to the Stars, die je nergens anders vindt. Ondanks dat je waarschijnlijk als snel verdwaald in de diepbruine kijkers van Robert, toch een beetje achtergrondinformatie over de film waar Julianne Moore tijdens het Cannes Film Festival al de award voor Beste Actrice mee naar huis nam.

Advertisement - Continue Reading Below

MAPS TO THE STARS
Maps to the Stars is de nieuwste (satire)film van regisseur David Cronenberg en gaat over de verknipte Hollywood-familie Weiss, die bomvol zit met geheimen. Dr. Stafford Weiss is een psychotherapeut die zelfhulphandleidingen schrijft en door zijn tv-show tal van beroemdheden behandeld, zoals de mooie actrice Havana, die een remake wil maken van een film waarin haar inmiddels overleden moeder speelde. Zijn vrouw Cristina Weiss is manager van hun falende acterende zoon Benjie, die op z’n dertiende al in de afkickkliniek zat.

Meest gelezen

Kortom: héérlijk kijkvoer. Vanaf 28 augustus draait Maps to the Stars in de Nederlandse bioscopen, maar bekijk hieronder alvast een zéér fraaie (geloof ons) preview:

 

Dé films die je deze maand niet mag missen >