Is Jennifer Aniston nou wel of niet zwanger?

Jennifer Aniston zorgt voor een verwarrende ochtend.

Jennifer Aniston heeft een nieuwe film, Life of Crime, te promoten en verscheen daarvoor bij de de tv-show Today. Daar werd Jen, uiteraard, voor de zoveelste keer gevraagd naar haar babywensen. De pro die ze is, was ze ook voor de triljoenste keer niet te beroerd om wéér op de vraag in te gaan:

‘Het zal altijd zo’n issue blijven, en de vragen ‘ben je al getrouwd?, of ‘heb je al een baby?’ blijven maar komen. Ik heb dan altijd zoiets van ‘ik weet het niet'. Ik heb geen checklist van dingen die ik gedaan moet hebben in mijn leven. En als ik dat soort dingen niet doe, vind ik niet dat ik gefaald heb als feminist of als vrouw. Mijn waarde als vrouw wordt toch niet minder als ik, weet je wel, geen kind heb gebaard? Ik heb heel veel dingen gebaard, en ik vind het niet eerlijk dat die druk op je wordt gelegd.’

Advertisement - Continue Reading Below

HET MYSTERIE VAN DE ‘BABYBUIK’
Hear hear Jenny. Maar! Hier komt de twist. Want gisteravond, niet veel langer na dat interview, stond de 45-jarige actrice op de rode loper met wat toch wel enorm op een babybuik lijkt (zie foto bij dit artikel). En dan hebben we het niet over zo’n lullig ‘ik-heb-net-een-hamburger-op-buikje’. Neen.

Of zien we er toch meer in dan het werkelijk is? Afijn, we houden het in ieder geval in de smiezen.

Deze actrice onthulde op de rode loper van de Emmy Awards dat ze weer zwanger is >