10 redenen waarom Choupette een beter leven heeft dan jij

1. Ze verkeert in het gezelschap van Karl Lagerfeld. Iedere dag.

Meest gelezen

2. Ze heeft twee hofdames én een bodyguard. Karls tedere aanrakingen zijn natuurlijk niet genoeg voor de verzorging van de edele kat: deze mensen zijn absoluut nodig om haar snorharen in toom te houden en haar poten te beschermen.

Advertisement - Continue Reading Below

 

3. Ze dineert regelmatig met Karl. Menig modemeisje zou een moord plegen om te kunnen eten met een van de meest gerespecteerde ontwerpers van deze tijd, maar voor Choupette is het gewoon woensdag.

Meest gelezen

 

4. Beroemde chefs bereiden haar maaltijden. En dat zijn natuurlijk geen gewone kattenhapjes. Nee: culinaire hoogstandjes (zoals Japanse biefstuk) zijn door de chefs aangepast naar een Choupette-waardig diner.

Advertisement - Continue Reading Below

 

5. Sluipen en rondrennen zoals de gemiddelde kat is niets voor Choupette. Zij laat zich vervoeren in een Louis Vuitton.

Advertisement - Continue Reading Below

 

6. En in die tas gaat ze de wereld rond. Dat wil zeggen; als ze niet in een luxe vliegtuigstoel zit. Uiteraard niet op een plaatsje achteraf maar vooraan, bij het raam. Want ze moet toch kunnen genieten van het uitzicht.

 

7. Ze heeft een beauty-routine. Hoe uitgebreid die is weten we niet, maar je kunt er zeker van zijn dat ze geen ‘kam door je haar en gaan’-type is.

Meest gelezen

 

8. Ze is een fantastisch model. We bedoelen maar: welk model heeft er zulke mooie ogen en beweegt zich zo soepel? Der Kaiser maakt uiteraard gretig gebruik van deze fantastische kwaliteiten en zet haar zeer regelmatig op de foto. Muze van een meesterbrein zijn heeft zo z’n voordelen.

 

9. Ze heeft haar eigen lijn. En welk vierbenig wezen kan zeggen dat ze is vereeuwigd op een product? Choupette kan dat meer dan eens. Ze heeft eigen accessoires, kleding en speelgoed en zelfs een eigen boek

 

10. Ze is verwend; Karl geeft het zelf toe. Maar goed, wat wil je ook als je baasje de personificatie van luxe is?

 

En Karl zelf is onlangs vereeuwigd als Barbie >

Beeld: Karl Lagerfeld en Instagram