Geen kant maar Fiona van Shrek - hoe het hele huwelijk van Brangelina bij elkaar werd verzonnen

.

Meest gelezen

Wat was het ook alweer? De geur van rozemarijn in de lucht, romantisch licht door de glas in lood ramen, Brad die naar adem hapte en ‘geen droog oog in de kapel’.

Ik schreef vorige week al dat E! Online’s versie van het huwelijk van Brad en Angelina rechtstreeks uit een Bouquetreeks leek te komen. En wat blijkt een week later? Dat kwam het ook. Werkelijk geen enkele van de ‘exclusieve details’ in het verslag, klopt.

Advertisement - Continue Reading Below

Ga maar na. Volgens E! droegen de jongens crèmekleurige pakken van linnen – net als hun vader – en de meisjes een zelf uitgekozen en speciaal voor hen ontworpen jurk. Angelina’s bruidsjurk was van kant en traditioneel.

We pakken de foto’s er even bij.

Geen crèmekleur te zien.

En hoe de schrijver van het stuk heeft kunnen bedenken dat Shiloh een jurk zou dragen, is me nog steeds een raadsel. Heeft de eerstgeborene en waarschijnlijk coolste van de roedel ooit een jurk gedragen? Nope, Shiloh droeg een pak met korte pijpen en een hoed. Ook haar jongere broertje Knox had zijn outfit gecomplimenteerd met een hoofddeksel, hij koos een piratenhoed.

Meest gelezen

BUTTOCK FUTTOCK
Ook over de tranentrekkende geloften zat E! er flink naast. Zo waren ze niet door Brad en Angelina, maar door de kinderen geschreven. Iets dat, zoals je op deze geweldige foto (de derde) kunt zien, hilarisch was.

Ook was Angelina’s jurk nou niet direct traditioneel of van kant. Op haar sluier – dat hadden ze dan weer wel goed gegokt bij E! – stonden tekeningen en krabbels van de kinderen (waaronder ‘Buttock Futtock’) en de inspiratie voor de jurk zelf kwam van, hou je vast, Fiona van Shrek

Serieus, ik denk dat ik een beetje verliefd ben op de familie Pitt. Dat terwijl ik nooit heel veel om ze gaf. Maar de foto’s en de details van dat huwelijk zijn zo blij. En ze zien er echt uit alsof ze het samen heel fijn hebben.

VERZINNEN
Maar behalve een nieuw zwak voor Brangelina, weet ik dankzij hun huwelijk ook weer dat een site als E! echt schaamteloos dingen durft te verzinnen. Daarom denk ik dat ik met terugwerkende kracht niet meer geloof dat Jennifer Lawrence en Chris Martin echt samen zijn. E! was namelijk ook de site die dit nieuwtje, bevestigd door ‘meerdere bronnen’, als eerste bracht.

Wie weet hebben ze dat ook tijdens een vergadering verzonnen! Ik geloof niks meer tot ik (bewegend) beeld zie.

Oké, nu is het zo dat het tot op heden niet is ontkend door Jennifer of Chris (of Gwyneth), iets dat ze waarschijnlijk wel hadden gedaan als het echt niet waar was. Maar details zoals US Weekly ze bijvoorbeeld vorige week had over hoe Chris Jennifer probeert te veroveren, geloof ik vanaf nu echt niet meer.

NIEMAND WIL ASHLEE
Iets dat ik wel geloof, of wil geloven, is dat Ashlee Simpson de foto’s van haar huwelijk niet verkocht krijgt. Het zusje van Jessica trouwde afgelopen weekend met de zoon van Diana Ross en volgens Daily News heeft ze sindsdien tevergeefs geprobeerd de foto’s te verkopen. Daily News is niet de meest betrouwbare, dus neem dit nieuws met een korreltje zout, maar het meest pijnlijke van het verhaal zou nog zijn dat de enige die interesse toonde People was.

En zelfs People wilde eigenlijk vooral een foto van Ashlee met zus Jessica, en niet zozeer van de bruid en bruidegom. Auw…

Alles over Het Huwelijk gemist? We praten je graag even bij >