Katy Perry stuurt er een cryptische tweet uit en het internet ontploft

Want: dist Katy Perry hier Taylor Swift?

Meest gelezen

Gisteravond gebeurde het. Katy Perry kroop achter Twitter en postte het volgende op haar pagina:

Advertisement - Continue Reading Below

Ten eerste: 12 punten voor de Mean Girls-verwijzing. Iedereen houdt immers van een goeie Mean Girls-verwijzing. Ten tweede: wat.een.slimme.tweet. Niet alleen wist Katy Perry méteen alle tongen los te krijgen, de Regina George over wie ze het had lag eigenlijk meteen voor de hand. Diegene had namelijk nét die dag onthuld een nummer te hebben geschreven waarin ze iemand door het slijk haalt. Jep, Taylor Swift dus.

Meest gelezen

BAD BLOOD
Een nieuw interview met de blonde zangeres, en net als Katy ex van John Mayer, in Rolling Stone werd gisteren geteased en daarin zegt ze dat ze een nummer op haar nieuwe album heeft staan die Bad Blood heet. Volgens Swift gaat het nummer over een ‘andere vrouwelijke artiest’ van wie ze de naam niet wil zeggen:

“Jaren wist ik niet of we nou vrienden waren of niet… Ze kwam tijdens awardshows naar me toe, zei dan iets tegen me en liep dan weer weg. Ik bleef dan achter denkend: ‘Zijn we vrienden, of beledigde ze me nou enorm?’”

Afgelopen jaar gebeurde er volgens Taylor plots iets ‘verschrikkelijks’:

‘Ze deed iets wat zo vreselijk was. Ik had toen echt zoiets van: ‘Oké, we zijn nu dus écht vijanden.’ En het ging niet eens over een man! Het had te maken met werk. Ze probeerde eigenlijk gewoon mijn hele tour te saboteren. Ze nam een paar mensen aan die bij mij hoorden. Ik ga conflicten heel erg uit de weg, dus nu moet ik haar zien te vermijden. Het is heel erg ongemakkelijk en ik vind het niet leuk.’

Fans knoopten al snel de touwtjes aan elkaar en wat blijkt? Een paar dansers van Taylor Swift stapten inderdaad over van Taylors tour naar Katy Perry’s Prismatic-tour. Oef.

We zijn benieuwd of we van Katy’s kant ook een nummer over de kwestie gaan horen. Of misschien moet ze gewoon even haar buddy Kanye West een belletje geven:

 

De nieuwe korte(re) coupe van Megan Fox al gezien? >