Is dit dé grootste PR-stunt/relatie van deze zomer?

Het was een rustig weekje.

Meest gelezen

Het was een rustig weekje. Er was babynieuws bij de Engelse royals. Miley Cyrus hing met haar tong op haar enkels in de lampen van een New Yorkse club. En er werd druk gespeculeerd over de identiteit van een niet bij naam genoemde beroemdheid uit een nieuw Taylor Swift-liedje. Oftewel, het was een week zoals we ze wel vaker hebben. En dat na een zomer waarin werkelijk iedere week weer een nieuw schandaal of grote onthulling Hollywood op haar grondvesten deed schudden.

Advertisement - Continue Reading Below

Van de onverwachtse concious uncoupling van Gwyneth Paltrow en Chris Martin in mei (mei!), het liftincident, de volledig uit het niets komende verloving van George Clooney, de nog onverwachtere nieuwe coupling van Chris Martin en Jennifer Lawrence, de plotseling zeven maanden zwangere Eva Mendes en de surprise wedding van Brad en Angelina. En dan moet het kind van Ryan Gosling nog geboren worden en zal George (misschien zelfs vandaag al) in het huwelijksbootje stappen.

Meest gelezen

We zijn verwend. 

DÉ PR-STUNT/RELATIE VAN DE ZOMER
Zo verwend dat ik al weken niet toekom aan de pr-stunt/relatie van deze zomer. Al komt dat misschien ook omdat de twee acteurs in de betreffende relatie niet zo interessant zijn… Maar toch.

Herinner je je de plotselinge romance nog van vorige zomer tussen Henry Cavil die op dat moment met Superman op het punt van doorbreken stond en Kaley Cuoco, het tv-meisje van The Big Bang Theory? Hun ‘relatie’ (lees: samen hiken, boodschappen doen en koffie halen zodat de fotografen foto’s konden nemen) kwam uit het niets en duurde een paar weken - waarna zij razendsnel en met veel bombarie met een ander trouwde en hij weer stilletjes terugging naar zijn ex-vriendin. Het blijft nog steeds een van de slechtst uitgevoerde pr-relaties in de recente geschiedenis van Hollywood.

Ook deze zomer lijkt weer een vergelijkbaar Hollywood koppel te zijn opgestaan, of gefuseerd, zoals de celebrity advocaat relaties in Hollywood laatst omschreef. En ergens is dat natuurlijk een prima omschrijving. Want bij vrijwel iedere relatie in Hollywood gaat het om twee mensen die afzonderlijk van elkaar bekend zijn en hun krachten bundelen waarna ze samen nog bekender worden en nog meer aandacht genereren. Een beetje als een bedrijfsfusie dus. Dat zo’n samenvoeging soms heel spontaan gebeurt, en soms in een kantoortje van een agent wordt bedacht, maakt eigenlijk niet uit.

De relatie waar ik het nu over heb is hoogstwaarschijnlijk door agenten bedacht en opgezet. Maar in tegenstelling tot het debacle van vorig jaar, lijkt deze ‘fusie’ redelijk goed te lukken. Ik denk namelijk dat heel veel mensen geloven dat Modern Family’s Sofia Vergara en True Bloods Joe Mangianello echt een stelletje zijn. En weet je, zelfs ik geloof bijna dat ze verliefd zijn. Bijna…

'ZIJN ZE NU AL VERLOOFD?!'
Ware het niet dat hun relatie zo ongeveer de dag na hun eerste date al publiekelijk werd gemaakt (en een relatie werd genoemd) via US Weekly (altijd fishy). En dat dit toevallig ook nog eens precies één dag was nadat Joe voor het laatst als Alcide in True Blood te zien was. Dat ze vervolgens in de twee maanden die volgden meerdere malen samen zijn gefotografeerd (waaronder op vakantie in het zeer paparazzivriendelijke Miami) en er constant mensen opduiken die iets over de twee kwijt moeten, maakt dat dit overduidelijk een relatie is die wordt gebruikt voor de publiciteit. Iets dat Sofia vorige maand bevestigde door een kleine wandeling voor de paparazzi te maken met een grote, glimmende diamant om haar ringvinger.

Zijn ze nu al verloofd?!’, vroegen de blogs zich af. Nee hoor, het was slechts een ring van Sofia’s zelf ontworpen juwelenlijn die op deze manier heel veel gratis publiciteit kreeg. Well done Sofia!

Dat de twee hun relatie gebruiken om in de bladen te blijven, neemt overigens niet weg dat ze het ook echt leuk met elkaar kunnen hebben. Ik denk in ieder geval dat het best een leuke fling kan zijn – ze passen goed genoeg bij elkaar. En wie weet, misschien wordt het zelfs meer.

Brad Pitt en Jennifer Aniston zijn, zo gaat het verhaal, immers ook aan elkaar voorgesteld door hun agenten.