Josh Hutcherson neemt het op voor J-Law na 't naaktfotoschandaal

En nog op een waanzinnig goeie manier ook.

Dat Hunger Games-tegenspelers Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson close waren wisten we al. De acteur is dan ook net zo woedend als J-Law zelf om de naaktfoto’s die door een hacker uit haar iCloud werden getrokken.

‘HET IS NIET EERLIJK’
De 21-jarige Josh laat tijdens een promotietour voor de nieuwe Hunger Games-film – waar gisteren Jennifers smokin' poster voor is onthuld! –  aan ET Canada weten:

Advertisement - Continue Reading Below

‘Ik vind dit gewoon zo’n belachelijke situatie. We zijn ook mensen, we willen ook gewoon kunnen leven. Het is niet eerlijk.’

Josh heeft na het incident nog niet met Jennifer gesproken, maar kan zich iets voorstellen hoe ze zich nu moet voelen. In 2013 ging er immers ook een stel NSFW-foto’s viral…:

‘Ik denk dat iedereen het op z’n eigen manier verwerkt. Het is iets wat je uiteraard wilt dat nooit zou gebeuren en het is echt verschrikkelijk als het dan toch gebeurt. Ik haat de manier waarop de wereld kijkt naar dit soort kwesties. Jen en ik verbazen ons er altijd over dat mensen zeggen: "Jij hebt gekozen om acteur te worden, dus dan moet je ook met dit soort dingen dealen," nou, nee! Ik begon toen ik negen jaar oud was en zij was 12. We hebben toen niet voor een publiek schandaal gekozen. Dus omdat ik goed in acteren ben en daarvan mijn carrière heb gemaakt, moet ik ook lijden door die andere kant?’

Intussen lijken dit nieuwe sterrenkoppel maar al te graag gebruik te maken van de paparazzi… >