Video: Beyoncé en Jay Z lanceren de Bang Bang-trilogie

De twee tortelduifjes breiden hun On The Run-trailer uit.

Fans sméékten om een vervolg van die met sterren gevulde (Blake! Jake! Sean!) On The Run-teaser en Beyoncé en Jay Z serveren ze nu op hun wenken.
Samen met Nowness maakten ze de Bang Bang-trilogie; een uitgebreidere ‘film’ ter ere van hun On The Run-tour, die ze afgelopen weekend in Parijs afsloten.

BANG BANG
De Tarantino-esque video’s zijn geregiseerd door Dikayl Rimmasch en vanochtend werd het eerste deel gelanceerd. We zien Bey en Jay door de woestijn rijden, verliefd knuffelen, zingen en wat meer niet. Dit alles op de cover van Nancy Sinatra uit 1966, Bang Bang (My Baby Shot Me Down).

Advertisement - Continue Reading Below

Aanstaande zaterdag wordt de officiële On The Run-special uitgezonden in Amerika op HBO en morgen kunnen we de tweede video van Beyoncé en Jay Z online verwachten.

BABY BUMP WATCH
Intussen heeft Jay Z flink de tongen los gekregen door te hinten op een tweede zwangerschap van Bey. Afgelopen vrijdag, tijdens de één-na-laatste On The Run-show veranderde de rapper de tekst in zijn nummer Beach is Better naar: 'Cause she pregnant with another one'.

Het koppel heeft echter nog geen officiële bevestiging van het babynieuws gegeven.

Enfin, intussen maar eens even deze heerlijke nieuwe video van de twee op play: