Groot nieuws voor Cara Delevingne!

Hollywood wordt nu officieel onveilig gemaakt door de knappe Brit.

Cara heeft een hoofdrol gescoord! En wel in de verfilming van Paper Towns. Doet nog geen bel rinkelen? Da’s het derde boek dat John Green schreef, en dat is weer dezelfde auteur die The Fault In Our Stars schreef.

En dat is dus ook een tweede grote rol voor Cara, na het nog te verschijnen Kids in Love. Vinden we prachtig, want haar acte de presence in Anna Karenina – toen nog in de bescheiden vorm van een bijrol – was heel prettig om naar te kijken.

Advertisement - Continue Reading Below

In het kort, het plot en wat feiten:

> Paper Towns speelt zich af in Florida’s Orlando, waar de wat brave Quintin Jacobsen verliefd is op rebels buurmeisje Margo Spiegelman (Cara Delevingne).

> Laatstgenoemde neemt Quintin mee op een strooptocht vol rebellie en wraak, waarbij een rits bekenden van Margo en Quintin terug wordt gepakt voor uiteenlopende zaken.

> Precies als Quintin zich zorgen begint te maken over de gevolgen, verdwijnt Margo. Een zoektocht start.

Meest gelezen

> Over die titel: in het boek noemt Margo haar stad op een gegeven moment een ‘paper town’, te nep en ‘not even hard enough to be made of plastic’.

> Over Quintin: die wordt dus gespeeld door Nat Wolff, dezelfde die in The Fault In Our Stars de enigszins geflipte Isaac speelde, de beste vriend van Gus.  

> Over het einde: dat loopt in het boek wat suggestief af en is niet echt sluitend (vinden Margo en Quintin elkaar nu wel of niet in de liefde?). Wat de film met het einde gaat doen, is nog even afwachten.

Paper Town wordt eind juli 2015 verwacht.

Intussen zijn de eerste beelden van de film van Angelina en Brad Pitt ook onthult >