Gossipsites? B*llsh*t! Jullie verzinnen allemaal maar wat

Mijn vertrouwen in de gossipsites komt en gaat met vlagen.

Meest gelezen

Mijn vertrouwen in de gossipsites komt en gaat met vlagen. Op de goede momenten hanteer ik het ‘waar rook is, is vuur’-principe en geloof ik dat er vast een kern van waarheid in ‘breaking stories’ en geruchten zit. Op de mindere momenten weet ik zeker dat de meeste gossipsites net zoveel weten als wij. Niks dus.

Op het moment dat ik dit tik zit ik in een zo’n ‘jullie verzinnen allemaal maar wat’-fase. En dat komt wederom dankzij E!. Jeweetwel, die site die ons een paar weken geleden dat ‘gedetailleerde verslag’ van Brad en Angelina’s huwelijk gaf dat een week later volledig gelogen bleek. Ook deze week heeft E! weer een ‘exclusief verhaal’ dat aan alle kanten ‘b*llsh*t !’ schreeuwt.

Advertisement - Continue Reading Below

Tenzij je gelooft dat Ryan Gosling en Eva Mendes opeens, nadat ze zichzelf eerst negen maanden lang vrijwel helemaal verborgen wisten te houden, intieme details met E! willen delen van de geboorte van hun kind? Nee, dat dacht ik ook niet…

DE NAAM VAN HET MEISJE
Toch had E!, op de dag dat bekend werd dat er een Gosling/Mendes-meisje was geboren, een ontroerend verhaal over de geboorte. Hou je vast. Zowel Ryan als Eva moest huilen toen ze hun little girl ontmoetten. Eva vindt haar ‘perfect’ en Ryan is nu al op z’n hoede dat hij als man in de minderheid is en de vrouwen straks het huis gaan overnemen. Verder weet de entertainmentsite ook te vertellen dat het meisje als twee druppels water op haar moeder lijkt.

Meest gelezen

Eén ding weet de zogenaamde ‘bron’ alleen niet. De naam van het meisje. Logisch. Je kunt keihard beweren dat beide ouders het niet droog hielden bij de geboorte van hun eerste kind (wie wel?!) of beweren dat de baby op haar moeder lijkt (het is een baby…). Maar een naam verzinnen die later niet waar blijkt te zijn, is net zo gênant als beweren dat Shiloh een jurk droeg naar de bruiloft van haar ouders. Oh, wacht…

De grootste b*llsh*t in het verhaal staat echter in de laatste alinea waarin wordt gezwijmeld over de geweldige relatie die Eva en Ryan hebben.

"All her friends love Ryan and Eva together," the source dished of the twosome. "He tells her how sexy and perfect she is all the time...he really is like Noah in The Notebook!"

Ehm… Hij is ‘net echt Noah uit The Notebook’?!? Is dat een goedmakertje voor al die The Notebook-gekken die tot voor kort nog steeds hoopten dat Ryan weer met Rachel McAdams zou samenkomen? Moet haast wel.

Al is het al een heel andere toon dan een paar maanden geleden. Toen werd zeker iedere maand wel een keer geschreven dat Ryan en Rachel weer bij elkaar waren omdat ze toch niet zonder elkaar konden leven – net als Noah en Allie in de film.

Zou Rachel opgelucht zijn dat Eva nu de Allie van Ryan’s Noah is? Misschien dat mensen nu eindelijk geloven dat die twee nooit meer samen gaan komen. Of is dat te veel gevraagd? Er zijn immers ook nog steeds legioenen die er op vertrouwen dat Brad uiteindelijk zijn weg naar Jennifer weer gaat vinden…