Nog even nagenieten: Pharrell Williams @ RTL Late Night

Pharrell Williams had een heus Oprah-momentje aan tafel bij Humberto Tan.

Oh die Pharrell, wat is-ie toch leuk. Zo leuk zelfs, dat RTL Late Night gisteren een hele aflevering aan hem wijdde, ter ere van zijn concert in de Ziggo Dome.

HET CONCERTGEBOUWORKEST
Maar, wat doe je dan, als je zo’n grootheid naast je hebt zitten? Welnu, het Concertgebouworkest uitnodigen dus. Humberto had aan één van de beste orkesten ter wereld, of laten we maar gewoon zeggen: het beste, gevraagd of ze een klassieke interpretatie van Pharrells Happy wilden doen.

Advertisement - Continue Reading Below

Een schot in de roos, zo bleek, want Pharrell kon zijn tranen maar moeilijk bedwingen (waar zagen we dat toch eerder?) en maakte aan het einde van ’t muziekspektakel een paar diepe buigingen voor het orkest. Een waar kippenvelmoment.

KIPPENVEL
En zo waren er nog wel meer. Zo waren de ouders van de in november verongelukte Dennis te gast, waarvoor Pharrell toertertijd een speciale boodschap insprak. Ze kregen een dikke knuffel van de zanger en wij zaten natuurlijk snikkend achter de buis.

Meest gelezen

Verder vertelde Pharrell over zijn vooruitstrevende collectie voor het Nederlandse G-Star en kreeg zijn nieuwe protegé Cris Cab een podium. Kortom: een ware must-see...

Er komt een N*E*R*D-reünie! >