Leonardo DiCaprio zit nu ook op Instagram

Beter laat dan nooit, moet Leo gedacht hebben.

Niet alleen stond de afgelopen week de rap-god in Leonardo op, de acteur besloot de stoute schoenen aan te trekken en een heuse instagrampagina te beginnen.

GROEN DOEN
De goeddoener is momenteel bij de grote bijeenkomst van de Verenigde Naties om over klimaatverandering te praten. (Dé speech van Emma Watson voor de VN meegekregen?)

En jawel, zijn instagrampagina staat nu vol met foto’s van zijn ontmoetingen met oa de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon. Hij schrijft daarnaast bij één van de snapshots:

Advertisement - Continue Reading Below

'Dit lijkt me de perfecte setting om te beginnen op Instagram en het uitzicht te delen vanuit de Algemene Vergadering van de VN. Dit is een grote eer.'

Onlangs doneerde Leonardo DiCaprio – die zich al jaren inzet voor verscheidene klimaatkwesties – nog $7 miljoen om de oceanen wereldwijd te redden. We kunnen nu een hele slechte en voor de hand liggende Titanic-grap gaan maken, maar die laten we maar even voorbij gaan.

Afijn, die instagrampagina. Die is dus heel verantwoord. En daar zijn we best blij mee. Want wie wil er nou, laten we zeggen, flashback Friday’s van Leo in zijn Blood Diamond-dagen zien? Ehm... juist. 

Bij deze dan; Leonardo's ALLEREERSTE instagrampost:

En dan nog één keer die fenomenaal treffende en moedige speech >