Kate Moss dumpt Jamie Hince

Kate Moss heeft een punt gezet achter haar relatie met rockervriendje Jamie Hince. Ze zou het gehad hebben met de ruzies over haar feestgedrag. Hmmmm. Waar hebben we dit eerder gehoord?

De geruchten over een breuk doken afgelopen week de kop op tijdens London Fashion Week, toen Kate niet kwam opdagen bij belangrijke shows van vrienden en bekenden. ‘Ze vond het vreselijk dat ze er niet bij kon zijn, maar was gewoonweg te kapot van de breuk’ verklapt een vriend in Daily Mail.

 

 

TRAGISCHE RUZIES
Kate en haar Jamie gingen al drie keer eerder uit elkaar, maar volgens insiders is het nu toch echt voor goed. ‘De ruzies waren nog nooit zo erg’, aldus de vriend. ‘Als het goed met ze gaat, gaat het fantastisch, maar als het slecht gaat is het ook echt tragisch.’

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

GIRLS NIGHT OUT
Donderdagavond was het 34-jarige model weer op de been en toog naar de Vivienne Westwoods Red label-show. Daar werd ze in haar eentje rokend en huilend gesignaleerd. Even later genoot ze echter zichtbaar van de aandacht van een mysterieuze man en feestte ze tot in de late uurtjes door met Allegra Versace en Kimberly Stewart.