Groot nieuws voor Naomi Campbell

Een gouden (nog steeds on-going) modellencarrière, een kledinglijn, een boek, jurylid in een TV-show. Ra-ra wát ontbrak er nog in het leven van Naomi Campbell (op een échte liefde na dan)? Juist: een noemenswaardige acteerklus. Maar deze immense leegte zal binnenkort worden gevuld. Met een grote rol in Oscarwinnaar Lee Daniels nieuwe hiphopdrama Empire.

Naomi speelt Camilla, ‘the alluring woman’ (don’t shoot the messenger), en zij is de steamy minnares van de zoon van het hoofdpersonage Lucious Lyon, tevens platenbaas.

‘Naomi is a beautiful actress. Underrated in my mind,’ verklaart de Monster's Ball-regisseur zijn keuze voor de donkere schone aan The Hollywood Reporter. ‘She will be wonderful as Camilla. I am truly thrilled to have one of my close friends join us.’

Advertisement - Continue Reading Below

Ah! Proeven we daar ook een snufje vriendjespolitiek? Ach, met dat acteertalent van Naomi zit het heus ook best snor. Ze heeft immers al eens kunnen oefenen met gast- en bijrollen in The Cosby Show, New York Undercover, Spike Lee's Girl 6 en de 2009-film Karma, Confessions and Holi.

Empire wordt vanaf begin volgend jaar uitgezonden op de Amerikaanse tv-zender Fox.

Zijn Lady Gaga en Taylor Kinney nu écht getrouwd? >