SATC 3: Komen Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha weer samen?

Jaha! Het lijkt erop dat er een derde Sex and the City-film in de pijplijn zit.

Goed, we weten dat Sarah Jessica Parker begin dit jaar al een SATC 3-balletje opgooide en daar tot nu toe nog niets van terecht is gekomen. We weten ook dat uitvoerend producent Michael Patrick King een derde film een heel warm hart toedraagt, maar tot op heden nog geen enkele draaidag bij elkaar heeft geklust. En ja: we weten ook dat de films (met als dieptepunt The Carrie Diaries) minder goed zijn dan de serie.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar tóch is dit heel goed nieuws. Op een rij waarom.

> Dit keer was het Jennifer Hudson (die Louise speelde in de eerste Sex and the City-film, de aandoenlijke assistent van Carrie) die over een derde film sprak. In een interview met radiostation Dish Nation: ‘Ik denk dat het gaat gebeuren. Iemand sprak er net met me over. En als er over wordt gepraat, dan is er ook iets gaande. Dus houd het in de gaten.’

Meest gelezen

> Dat is dus de derde keer dat iemand over die film spreekt en iedereen weet dat drie keer scheepsrecht is.

> Natúúrlijk is de serie beter. De serie was geniaal, de films gewoon heel goed kijkmateriaal. En wat is er mis met heel goed kijkmateriaal? (En heel veel mooie kleren?)

> Hudson sloot haar interview af met ‘Look for Louise from St. Louis,’ wat hint naar een nieuwe rol voor Hudson in de derde SATC-prent. Ook tof.

We houden je – uiteraard – op de hoogte.

En dan hier nog even Candace Bushnells woorden over The Carrie Diaries >