Bevestigd: Prinses Charlène krijgt een tweeling

Het gerucht ging al even, maar nu heeft Charlène het zelf bevestigd: zij en Albert krijgen een tweeling.

EEN TWEELING
De 36-jarige prinses van Monaco en haar man Prins Albert II verklappen het grote nieuws aan Hello Magazine: ‘Ik voel me fantastisch!’ Aldus Charlène.

Geheel uit de lucht vallen komt het blijde nieuws niet, want de vader van Charlène, Mike Wittstock, zou weken geleden al jubelend hebben verteld dat hij opa werd van een tweeling. Eind mei maakten Prins Albert II en Prinses Charlène van Monaco bekend dat zij hun eerste kindje(s) samen verwachten. In december is de prinses uitgerekend.

Advertisement - Continue Reading Below

TROONOPVOLGERS
Het worden de eerste kinderen voor Charlène. De 56-jarige Prins Albert II – de zoon van Prins Rainier III van Monaco en Prinses Grace Kelly – heeft al twee kinderen uit vorige relaties: Jazmin Grace Grimaldi (22) en Alexandre Coste (10). Zij maken echter als buitenechtelijke kinderen geen aanspraak op de ‘troon’ in prinsendom Monaco. Dit worden dus de eerste wettelijke troonsopvolger(s).

Meest gelezen

In Monaco geldt nog een 'voorkeur' voor mannen, dus stel dat het om een meisje en jongetje gaat, dan krijgt laatstgenoemde de kroon. Worden het twee meisjes of twee jongetjes, dan wordt de eerstgeborene de troonopvolger.

Prins Albert II en voormalig topzwemster Charlène Wittstock leerden elkaar in 2000 kennen tijdens een zwemwedstijd, maar kregen pas in 2006 een relatie. In juli 2011 stapten ze in het huwelijksbootje.

Blake Lively is ook zwanger! Bekijk hier de eerste foto van haar prachtige babybuikje >