Deze week in een nieuwe ronde ‘toeval of gepland?’; Scarlett Johansson

.

Meest gelezen

Daags nadat Blake Lively en Ryan Reynolds op creatieve wijze bekendmaakten – zonder echt bekend te maken - dat ze een kind verwachten, maakte Ryan’s ex-vrouw Scarlett haar eerste, door de paparazzi vastgelegde uitje sinds de geboorte van dochter Rose. Afgelopen woensdag werd Scarlett zoenend op straat gefotografeerd in New York met verloofde Romain Dauriac. Saillant detail: een gouden ring aan de vinger van Romain. Zijn de twee, vraagt People zich daarom nu af, wellicht stiekem getrouwd?

Advertisement - Continue Reading Below

Als dat laatste waar is dan zou dat betekenen dat Scarlett, als we de score zouden bijhouden, nu weer één puntje voor staat op Ryan. Dan heeft ze niet alleen al een kind maar is ze óók, net als Ryan, weer opnieuw getrouwd.

Zou Scarlett de score bijhouden? En daarbij ook willen dat wij, de buitenwereld, wéten dat ze nu weer voor staat op Ryan en dus een paparazzimomentje hebben gepland?

Ik heb geen idee.

Meest gelezen

De kans dat een celeb in New York toevallig door een fotograaf wordt gespot en gefotografeerd is natuurlijk best aanwezig. Ik bedoel, het is geen pension ergens in dorpje ver weg. Maar het is ook geen L.A. waar je als celeb weet waar je moet hardlopen, koffiehalen of eten om gefotografeerd te worden.

FOTOMOMENTJE?
In L.A. heb ik de paparazzi weleens in de stoepgoot zien liggen. In New York – waar ik tegenwoordig woon – heb ik meerdere sterren op hun dooie gemakje zien rondwandelen (ook Scarlett) zonder ook maar een enkele fotograaf in zicht. Betekent dat dat Scarlett voor dit laatste fotomomentje zelf een paparazzo heeft gebeld? Wilde ze in de week dat iedereen het over Blake’s babybuikje heeft ook wat aandacht naar zichzelf toetrekken? En misschien naar haar nieuwe huwelijk? Wie weet.

Maar het kan ook zomaar dat ze door een oplettende fotograaf is gespot en gefotografeerd.

Het is hoe dan ook opvallend hoe anders zowel Scarlett als Ryan in hun huidige relatie zijn ten aanzien van de paparazzi. Waar de twee toen ze samen waren, enorm privé waren, is Scarlett met Romain al zo vaak zoenend en hand in hand gefotografeerd dat het ondertussen amper nieuws is. En zelfs toen Scarlett hoogzwanger was, leek ze niet gedeerd door de paparazzi.

Ook Ryan is iets anders in zijn relatie met Blake Lively dan hij eerder met Scarlett was. En dan is ‘iets’ een behoorlijke understatement.

Ryan vond het immers een prima idee dat zijn opbloeiende relatie met Blake bevestigd werd middels een overduidelijk in scène gezet paparazzimomentje. Ook hun huwelijk werd maandenlang gebruikt voor de promotie van zijn eigen en Blake’s carrière. En hij vond het blijkbaar ook oké om zijn ongeboren spruit nu al in te zetten voor promotiedoeleinden (hoeveel nieuwe hits heeft Blake’s Preserve wel niet gehad afgelopen week?). Bizar voor een man die amper hand in hand met zijn ex de rode loper over wilde.

DIE ANDERE RYAN
Wat dat betreft doet die andere Ryan, Ryan Gosling, dat hele undercover blijven toch iets beter. Al kon zelfs hij niet voorkomen dat een of andere onverlaat bij het gemeentehuis het geboortebewijs van zijn en Eva Mendes dochtertje besloot te lekken aan TMZ. Het kindje heet Esmeralda. Esmeralda Amada Gosling. Al wilde Ryan dus eigenlijk niet dat wij dat wisten...