Ontslaat Kendall Jenner moeder Kris als manager?

Probeert Kendall Jenner zich nu écht los te weken van haar celebrity-familie? Het begint erop te lijken.

Ditchte ze eerst al haar beroemde slash beruchte achternaam op haar modellenportfolio en mocht halfzus Kim zelden front row zitten wanneer ze een belangrijke catwalkshow liep, nu ontslaat ze naar verluidt Kris Jenner als momager.

Kendell is verhuisd van het familiehuis naar haar eigen appartement in L.A.,' weet een insider aan de Britse Grazia te melden. 'Met Kim en Kanye daar wonende, was het er zo'n gekkenhuis en ze is van plan om haar betrokkenheid bij de reality show te verminderen. Gedacht wordt dat ze een verhuizing naar Parijs overweegt en er wordt gefluisterd dat ze Kris zal vragen af te treden als haar manager.'

Advertisement - Continue Reading Below

10 dingen die je nog niet wist over Kendall Jenner >

Ai. Dat zal bij moeders – die toch tamelijk succesvol van Kims sekstape een multimiljoenenbedrijf wist te maken – vast niet in goede aarde vallen. Tot nu toe fungeerde ze als manager van ál haar dochters. Wellicht was Kendall toch niet zo blij met Kris’ bemoeienis in de hele pesterijkwestie achter de schermen bij New York Fashion Week? Of ziet het modellentalent nu in dat Kris' eigen stylingkeuzes nou niet bepaald high fashion uitstralen?

We zullen het gauw genoeg weten.

Ondertussen lanceert zusje Kylie Jenner een eigen haarlijn >