Nieuw koppel: Evan Rachel Wood en Katherine Moennig

Evan Rachel Wood heeft een nieuwe liefde: Katherine Moennig.

Meest gelezen

Poe. Evan Rachel Woods scheiding met acteur Jamie Bell ligt nog vers in het geheugen, maar van zwaar liefdesverdriet is – zo blijkt –  al geen sprake meer, en dat heeft alles van doen met een nieuwe liefde: Katherine Moennig.

Ter zake, met feiten.

EVAN RACHEL WOOD X JAMIE BELL
Want hoe zat dat nou precies met dat liefdesleven van Evan?

> In 2005 leerde Evan Rachel Wood acteur Jamie Bell kennen en koppelden ze voor een jaar, tot Wood in 2006 Bell verliet voor Marilyn Manson, met wie ze tot 2010 verloofd was.
> In 2011 bleek de liefde tussen Bell en Wood toch nog niet uitgebrand en was het weer aan, en raakten ze zelfs verloofd.
> Toen was er een héle vage fase van wel-trouwen-niet-trouwen. We dachten in het voorjaar van 2012 al een Evan Rachel Wood X Jamie Bell-huwelijk te zien, maar die kwam uiteindelijk pas in de winter.
> Afgelopen zomer kwam er een Wood X Bell-spruit, wiens naam het acteurskoppel graag geheim houdt.
> Sprookjesachtig, nietwaar? Verrassend genoeg niet dus – een paar maanden geleden scheidden Wood en Bell. Meteen daarna kwam de geruchtenpers op gang over een menig scharrelen tussen Evan Rachel Wood – die nooit een geheim heeft gemaakt van haar biseksualiteit – en Michelle Rodriguez, maar dat was dus heel veel rook en geen vuur.

Advertisement - Continue Reading Below

KATHERINE MOENNIG
En daar was de negen jaar oudere Katherine Moennig (ofwel Shane uit The L-Word), met wie het wél serieus aan lijkt.

> De twee hadden al eens een Twitter-flirterij, die als volgt verliep:

Meest gelezen

    

  

  

  

> Het koppel zou vorige week volgens Page Six tijdens een gala van Hammer Museum in Los Angeles de hele avond hand-in-hand zijn gespot.
> En dan is er nog een quote van een insider – want die is er immers altijd bij een celebritykoppel – over de twee: ‘Evan is crazy about Katherine. She had a crush on her for years but now can act on it... The age difference doesn't bother her at all either. She thinks they make an amazing couple. She is head over heels and Katherine feels the same way.’

Zoet, én dus geen ellenlang liefdesverdriet voor Wood.

Goed nieuws, kortom.

Gekker nieuws: zijn Anna Kournikova en Enrique Iglesias in het geniep getrouwd én alweer gescheiden? >