5 dingen die je nog niet wist over Kim Kardashian

Jij dacht alles al te weten?

De reality TV-ster heeft oversharing tot een sport gemaakt en eigenhandig een waar social media-imperium opgebouwd. Niet heel gek dus dat ze werd uitgenodigd om op een technologische conferentie te komen praten over haar over haar social media strategieën. Onze collega's aan de andere kant van de plas zetten vijf verrassende feitjes op een rij:

1. De geruchten dat Kim 10.000 dollar per tweet krijgt zijn onzin. 'Als dat zo was zou ik natuurlijk elke twee seconden iets tweeten,' aldus Kim. Goed punt.

Advertisement - Continue Reading Below

2. North West aankleden laat ze doen, maar al die social media posts schrijft ze gewoon lekker zelf. Ze vindt het eigenlijk maar raar dat sommige celebs daar mensen voor inhuren...

3. Je zou het niet denken, maar ze houdt zich aan strikte regels over wàt en wanneer ze iets post. 'Ik heb een regel: maar drie foto's in dezelfde setting, anders gaat het overheersen.'

4. Instagram is haar favoriete social media kanaal. Het is intiemer en heeft meer karakter dan een tweet of Facebookpost, vindt de celeb.

5. Ze gebruikt, hou je vast, een BlackBerry Bold! Voor alles behalve foto's posten dan. Ze koopt ze zelfs op eBay omdat ze in de winkels niet meer te krijgen zijn.

En binnenkort prijken Kims selfies op de koffietafel >

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op ELLE.com