Robbie Williams onthult naam zoontje

Met – wederom – een briljant filmpje.

Robbie Williams documenteerde zo’n beetje de hele bevalling van vrouw Ayda middels Youtube-filmpjes, tweets en een bulk foto’s, en hoewel dat in theorie behoorlijk banaal klinkt, pakte het in het geval van Robbie en Ayda in werkelijkheid eigenlijk vooral briljant uit. Wat heet: de bevalling oogde bijna als een gezellig feestje, waarvoor toch respect voor koppel Williams.

CHARLTON VALENTINE HAS LEFT THE BUILDING
Geen wonder dus dat óók de naam van Robbie Williams’ zoontje via een filmpje wereldkundig wordt gemaakt. ‘Charlton Valentine has left the building’, heet het filmpje waarin Robbie Williams door vrouw Ayda in een rolstoel richting uitgang wordt geduwd. In de beschrijving: ‘… and Daddy is doing just fine’.

Advertisement - Continue Reading Below

Nu al benieuwd of Charlton Valentine later net zo geestig wordt als pa. Kijken, hieronder!

Meest gelezen

PS Inmiddels heeft Robbie Williams nóg een video online gezet – eentje waar-ie al een tijdje over zit te teasen, maar die tegen verwachting in niks van doen met zijn zoontje. In het filmpje kondigt de zanger een nieuwe wereldtour aan. Je zou je bíjna afvragen of alle documentatie rondom de bevalling stiekem handige PR was voor zijn tour. Afijn, bekijk het filmpje hier.

Verwacht dit bekende koppel binnenkort ook hun eerste kind? >