Dit kun je doen met Movember

Movember gaat weer van start!

November is allang niet meer alleen november; voor velen is het net zo goed Movember, de maand waarin mannen hun snor laten staan om geld in te zamelen voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek, met als bijkomend voordeel dat al die snorren ook voor bewustwording zorgen.

Nog een bewijs van de inburgering van Movember: inmiddels stampt ieder jaar een rits aan organisaties de leukste initiatieven uit de grond om alle besnorde mannen te steunen. Alvast twee leuke acties – houd voor meer movember.nl in de gaten.

Advertisement - Continue Reading Below

TOMS: SHAVE THE DATE
Dit jaar is Toms officieel partner van Movember. Vanavond kan je mannelijke wederhelft in Toms' flagship store gratis zijn baard danwel snor laten scheren, zodat hij – zoals het hoort – met een schone lei aan Movember kan beginnen. Bij de scheersessie inbegrepen: ‘tasty drinks on the rocks’. Gaaf. Waar je moet zijn: Runstraat 13, Amsterdam, van 17.30 tot 21.00 uur.

SCOTCH & SODA: GROW YOUR MO
Nog een officieel partner van Movember is Scotch & Soda, die de titel oa gebruikte om een shirt te ontwerpen met de tekst ‘grow your mo’. Het shirt zal de hele maand november te koop zijn voor € 35 en de opbrengst gaat, vanzelfsprekend, volledig naar de Movember Foundation.

Dit zijn de 12 knapste celebs mét snor >