Wow: zo ziet Eva Mendes er post-bevalling uit

Het moment waar we allemaal op wachtten: Eva Mendes gespot op straat, zes weken na de bevalling van dochtertje Esmeralda. En potdomme, wat ziet ze er piekfijn uit.

Heeft dit celebritykoppel de beste nanny in Hollywood weten te strikken? Want: wáár zijn die nieuwbakken-moeder-wallen?! Of zou de kleine Gosling gewoon even zoet als vermeend knap zijn?

Hoe dan ook: de 40-jarige Eva ziet er stunning uit en zit prima in haar vel, zo het leek, afgelopen zaterdag toen ze al wandelend over straat in L.A. werd vastgelegd door paparazzi. De actrice verliet net de set van een commercial shoot (vermoedelijk voor Pantène, waar Eva het gezicht van is), want gewerkt wordt er dus ook al weer.

Advertisement - Continue Reading Below

 Ryan Gosling was overigens nergens te bekennen, evenals een verlovingsring om de vingers van Eva… Iets waar de wereld (en naar verluidt voornamelijk Eva) met smart op wacht. Ryan kwam diezelfde dag overigens wel aan in L.A., na opnames voor zijn nieuwste film The Nice Guys in Atlanta, waarin hij naast Russel Crowe en Kim Basinger speelt. Bekijk hier de foto's van Eva.

Zijn Jessica Biel en Justin Timberlake toch écht in verwachting? >