Is Martin Lawrence weer aan? En gaan Jen en Justin stiekem trouwen?

Plus wie heeft deze week de beste paparazzifoto in scene gezet? Het is weer typisch zo’n week waarin eigenlijk niemand in gossipland iets weet.

Meer van Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...

Behalve misschien dat Eminem niet mooi oud wordt en ze bij de Country Music Awards ook dit jaar weer niet de beste rodeloperstijl hadden. Maar verder tasten we met z’n allen gewoon keihard in het duister. Zelfs de ‘goedingevoerde bronnen’. 

Neem de meest verrassende verloving van het jaar – na die van George Clooney. Benedict Cumberbatch en zijn vriendin Sophie Hunter gaan trouwen! Al wist tot de officiële aankondiging in de krant, vrijwel niemand zeker dat de twee überhaupt samen waren. Nu, een dag of twee later, weten we álles. En met ‘we’ bedoel ik de Daily Mail. En met ‘alles’ bedoel ik teveel details voor een stel dat vooralsnog super privé is geweest.

Advertisement - Continue Reading Below

De krant weet opeens wanneer hij op één knie is gegaan. Hoelang ze eigenlijk al samen zijn. Dat hij eerst haar moeder om toestemming heeft gevraagd. En zelfs wat zijn nieuwe schoonouders van hem vinden.

Ja, ik geloof het ook niet.

THEY'RE VERY MUCH TOGETHER
Een andere Hollywood-romance, die dankzij de onzin in de bladen steeds vreemdere vormen aanneemt, is die van Martin Lawrence (welkom terug beste celebrity nickname ooit!). Want amper een week nadat de zogenaamde goedingevoerde bronnen ons lieten weten dat Jennifer Lawrence en Chris Martin uit elkaar waren, bracht People het nieuwtje dat de relatie weer ‘aan’ was. Of sterker, eigenlijk waren ze nooit uit elkaar geweest:

More From Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...
Waarom Amber Tamblyn onze nieuwe held is
Waarom gossip zo veel beter is voor je

"They're very much together," the insider tells PEOPLE. "He's very much into her and they're still seeing each other."

Wat is waar? Ik weet het ondertussen niet meer. Maar gelukkig is er de Daily Mail met de details. De krant weet namelijk vrolijk te vertellen dat Chris maandag bij de première van The Mockingjay in Londen Jennifers date zal zijn. De krant weet ook dat de twee NIET samen op de rode loper zullen verschijnen. Chris zal, net als hij altijd bij Gwyneth deed, onopgemerkt naar binnengaan.

Met andere woorden, de krant weet weinig en gokt verder van alles. Ze weten dat er een première is. Ze weten dat Jennifer er gaat zijn (duh). En ze weten/gokken ook dat Chris er wellicht bij is. Dat laatste is geen gekke gok gezien het feit dat Coldplay op de soundtrack van de nieuwe Hunger Games staat. Maar mochten we Chris maandag nou niet spotten, dan kan de krant natuurlijk altijd claimen dat hij onopgemerkt naar binnen is geglipt. Zo makkelijk is dat.

STIEKEM TROUWEN
Ondertussen bij die andere Jennifer, van wie we vrijwel dagelijks haar liefdesleven proberen te duiden, maar het tot op heden nog nooit goed hebben gehad. Twee weken geleden riepen twee verschillende covers van Amerikaanse gossips nog dat Jennifer Aniston en Justin Theroux zowel getrouwd als uit elkaar waren. (Bekijk hier de twee tegenstrijdige covers gemoedelijk naast elkaar in het rek).

Deze week is het US Weekly die probeert iets nieuws te brengen over het stel dat ondertussen al een eeuwigheid (in Hollywood jaren) verloofd is. Groots op de cover: Jen en Justin gaan stiekem trouwen. Of het waar is? Het feit dat US’ directe concurrent People in 2012 al precies hetzelfde riep, doet mij denken van niet. Al zou het ondertussen wel fijn zijn wanneer ze eens iets doen. Het hele will they, won’t they verhaal, ken ik ondertussen wel.  

FOTOMOMENTJE
Tot slot, het fotomomentje van de week. Wie heeft deze week de beste paparazzifoto in scene gezet? De twijfelachtige eer gaat (wederom) naar Blake Lively, dit keer in een prachtige, dure trench cloak. Niet vaak is het zo duidelijk dat een ster niet per toeval gesnapt is door een fotograaf, maar eerder samen met de fotograaf in de auto is gestapt en naar de locatie is gereden om foto's te maken. Of zoals Celebitchy het treffend omschrijft: “It’s like Blake pap’d herself but she got a friend to take the photos and she posed in the street, pretending not to see the camera.”

Iets dat overigens niet alleen blijkt uit de overduidelijke fotosessie die de fotograaf en Blake op straat in New York hebben gehad, maar ook uit het feit dat de fotograaf die de beelden exclusief aan een paar outlets heeft aangeboden, niet eens bij een paparazziagentschap werkt.

Waarom ze dat zou doen? Wellicht omdat de cloak niet alleen Blake prachtig staat maar ook voor 1350 dollar te koop is op haar website Preserve. Blake blijkt een steeds slimmere internetentrepreneur…